Wij zorgen voor een stabiele keuken, zodat u weer kunt gaan ondernemen.

Onze aanpak

.

Cutting Edge Smart Horecamanagement - Patrick Kelder - Eric Miete

Als u ons inschakelt staat u voor een operationeel-organisatorische uitdaging in uw keuken, waardoor u niet toekomt aan waar u eigenlijk goed in bent: Ondernemen.

U krijgt uw personele bezetting in de keuken niet op orde, de kosten van inkoop rijzen de pan uit of de bereiding van uw gerechten vergt te veel capaciteit. Zelden staan deze uitdagingen op zichzelf. Daarom starten wij altijd met de vraag: “waarmee kunnen wij u helpen?”

Quickscan

We beginnen dus met een kijkje in de keuken. Daarbij kijken we integraal naar keukenbezetting, de menukaart, receptuur en bereiding en inkoop en stellen ons de vraag: Hoe krijgen we uw keuken weer stabiel en in balans?

Plan van aanpak

Op basis van de QuickScan stellen wij een plan van aanpak op. We gaan daarbij uit van de huidige situatie en formuleren de gewenste situatie. Zo is het voor iedereen duidelijk waar we naartoe werken en kunnen we elkaar hierop aanspreken.

Aan de slag

Onze chefs, koks en managers blijven niet langs de zijlijn staan. Samen met u en uw brigade helpen wij met het verkrijgen van een stabiele keukenbezetting die past bij de omzet, verbeteren wij waar mogelijk zowel de kwaliteit van de geleverde producten als de marge. Door de stabilitiet creëren we ruimte voor ondernemen. Zo kunt u weer werken aan het verhogen van de omzet.

Overzichtelijke investering

We werken zoveel mogelijk met vaste maandtarieven. Op basis van de doelstellingen stellen we de periode van onze samenwerking vast en bepalen we hoeveel uur per week onze professionals uw keuken komen ondersteunen. Zo zijn de kosten vooraf duidelijk.

Vul je gegevens en je vraag in

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.