Toe aan een kijkje in een andere keuken?

.

Wil je méér doen dan alleen maar datzelfde werk in diezelfde keuken. Ben je creatief, gedreven, serieus in je vak, in staat om je snel aan te passen en hou je van een uitdaging? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek!

Cutting Edge Smart Horecamanagement - Bereiding

Cutting Edge werkt voor een grote diversiteit aan klanten. We helpen horeca- en cateringkeukens met personele bezetting, culinaire creativiteit en logistiek. Je werkt samen met sterrenchefs en een team van ervaren en gedreven koks. Samen passen we innovatieve bereidings- en management technieken toe om keukens en hun brigades zo plezierig en effectief mogelijk te laten draaien. Uiteraard zonder consessies te doen aan de kwaliteit van de kaart en de gerechten.

Wil jij snel en veel leren? In korte tijd in meerdere keukens werken en je kook-, maar ook je management-skills verbeteren? Neem dan direct contact met ons op.

Vacatures

Cutting Edge is een initiatief van een aantal ervaren koks en managers die oplossingen bedacht hebben voor een groot aantal problemen waar veel keukens in de horeca, catering en retail tegen aanlopen. Onze brigade bestaat uit echte aanpakkers met veel parate kennis en een enorme staat van dienst.

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar, maar we zijn altijd op zoek naar kandidaten om ons netwerk uit te breiden. Neem dus gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Functie

Locatie

Korte functie omschrijving

Functie

Locatie

Korte functie omschrijving