We kunnen u onszelf van harte aanbevelen, maar als horeca-ondernemer weet je als geen ander dat een aanbeveling van een tevreden klant veel waardevoller is.

.

Video's

VOCO Den Haag

Corona én het wegvallen van de chef zorgde voor onrust en het ontbreken van perspectief bij de keukenbrigade. Door luisteren, aan de slag te gaan, structureren en te organiseren en uiteindelijk een nieuwe chef neer te zetten, houdt Cutting Edge het team positief en gemotiveerd.

Carlton Ambassador Hotel

Met Corona en de krapte op de arbeidsmarkt was het voor het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag lastig om én continuiteit én kwaliteit van hun restaurant Sophia te waarborgen. Fijn als je dan in lastige tijden op de professionaliteit en betrokkenheid van Cutting Edge kunt rekenen.

Verhalen

Carlton Ambassador Hotel

Carlton Ambassador Hotel

“Patrick Kelder en zijn mannen van Cutting Edge hadden hun waarde al eerder bewezen bij andere Carlton vestigingen dus dat voelde vertrouwd.”

Brecht Veenman
Algemeen Manager

lees verder »
VOVO Den Haag Botanica

VOCO Den Haag

“Patrick is heel goed gaan luisteren. Wat wil het team, wat wil het individu, en wat hebben onze mensen nodig?”

Daan Verheul
Operational Leader

lees verder »
Mama's Maaltijden

Mama’s Maaltijden

“We zijn ontzettend trots. Sinds juni dit jaar zijn we live en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle winkels waar we inmiddels liggen.”

Serdar Tolenaar
Oprichter Mama’s Maaltijden

lees verder »
Carlton Square Hotel Haarlemklein

Carlton Square Hotel

“Cutting Edge zette de keuken direct op scherp en keek naar de lange termijn. Ze dragen kennis over waarmee we verder kunnen.”

Paul Buys
General manager

lees verder »
Queens no.9 Gast is Koning referentiecase Cutting Edge

Queens NO.9

“Ik kende Eric van Cutting Edge al en samen met Patrick vormen zij het motorblok van onze keuken. Het zijn echt toppertjes.”

Frank Heijneman
Hospitality deskundige

lees verder »
Tons Muziekcafe referentiecase Cutting Edge

Tons Muziekcafé

“Door het sparren met Cutting Edge zijn onze koks creatiever en met een kritischer oog voor prijs en kwaliteit gaan koken.”

Ton Voets
Horecaondernemer

lees verder »