Carlton Ambassador Hotel
“Patrick Kelder en zijn mannen van Cutting Edge hadden hun waarde al eerder bewezen bij andere Carlton vestigingen dus dat voelde vertrouwd.”
—
Brecht Veenman
Algemeen Manager
.
Corona én het wegvallen van de chef zorgde voor onrust en het ontbreken van perspectief bij de keukenbrigade. Door luisteren, aan de slag te gaan, structureren en te organiseren en uiteindelijk een nieuwe chef neer te zetten, houdt Cutting Edge het team positief en gemotiveerd.
Met Corona en de krapte op de arbeidsmarkt was het voor het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag lastig om én continuiteit én kwaliteit van hun restaurant Sophia te waarborgen. Fijn als je dan in lastige tijden op de professionaliteit en betrokkenheid van Cutting Edge kunt rekenen.
“Patrick Kelder en zijn mannen van Cutting Edge hadden hun waarde al eerder bewezen bij andere Carlton vestigingen dus dat voelde vertrouwd.”
—
Brecht Veenman
Algemeen Manager
“Patrick is heel goed gaan luisteren. Wat wil het team, wat wil het individu, en wat hebben onze mensen nodig?”
—
Daan Verheul
Operational Leader
“We zijn ontzettend trots. Sinds juni dit jaar zijn we live en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle winkels waar we inmiddels liggen.”
—
Serdar Tolenaar
Oprichter Mama’s Maaltijden
“Cutting Edge zette de keuken direct op scherp en keek naar de lange termijn. Ze dragen kennis over waarmee we verder kunnen.”
—
Paul Buys
General manager
“Ik kende Eric van Cutting Edge al en samen met Patrick vormen zij het motorblok van onze keuken. Het zijn echt toppertjes.”
—
Frank Heijneman
Hospitality deskundige
“Door het sparren met Cutting Edge zijn onze koks creatiever en met een kritischer oog voor prijs en kwaliteit gaan koken.”
—
Ton Voets
Horecaondernemer
Patrick Kelder
patrick@cesh.nl
+31 (0)6 41 558 801
Eric Miete
eric@cesh.nl
+31 (0)6 10 312 576
Postadres:
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
BTW: NL861334024B01
KvK: 78291399
IBAN: NL60ABNA0880069325