Contact
Patrick Kelder
patrick@cesh.nl
+31 (0)6 41 558 801
Eric Miete
eric@cesh.nl
+31 (0)6 10 312 576
Bedrijfsgegevens
Postadres:
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
BTW: NL861334024B01
KvK: 78291399
IBAN: NL60ABNA0880069325
.
Cutting Edge bedient ondernemers van horeca- en cateringbedrijven die eenvoudig gezegd hun zaakjes in de keuken maar niet op orde krijgen.
Oorzaken kunnen overbezetting of oningevulde vacatures zijn. Overzicht op de kosten kwijt zijn of een gebrek aan actieve inkoop. Wellicht is er altijd gedoe met de nieuwe kaart, is er ergernis over het gebrek aan originaliteit van gerechten. Misschien wilt u van uw restaurant een keten maken?
Wat uw keuken gerelateerde problemen ook zijn…. Wij pakken ze aan!
Cutting Edge is een initiatief van een aantal ervaren koks en managers die oplossingen bedacht hebben voor een groot aantal problemen waar veel keukens in de horeca, catering en retail tegen aanlopen. Onze brigade bestaat uit echte aanpakkers met veel parate kennis en een enorme staat van dienst.
Smart Foodbook
Unieke receptuur voor de professionele keuken
InOne
Bestelplatform voor hospitality en leveranciers
Santé Hospitality Services
CT Media
Professionele bedrijfsvideo’s
Koppert Cress
Teler van natuurlijke, innovatieve ingrediënten
Cappa
Accountants & Adviseurs
Primeros Produkties
Produkties, foodconcepten en festivalcatering
Driessen Hygiëne Totaal
Training, audits en control
Lost Founders
Grafisch ontwerp en contentbranding
Patrick Kelder
patrick@cesh.nl
+31 (0)6 41 558 801
Eric Miete
eric@cesh.nl
+31 (0)6 10 312 576
Postadres:
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
BTW: NL861334024B01
KvK: 78291399
IBAN: NL60ABNA0880069325
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.