Wij willen dat iedere keuken waar wij binnenstappen een professionaliseringsslag maakt. Door onze Cutting Edge werkwijze brengen we rust, zekerheid en vaste kwaliteit in de keuken van onze klanten. Hierdoor helpen wij niet alleen de marge te vergroten, we creëren ook ruimte om verder te ondernemen.

Over ons

.

Cutting Edge Smart Horecamanagement - Patrick Kelder - Eric Miete

Cutting Edge bedient ondernemers van horeca- en cateringbedrijven die eenvoudig gezegd hun zaakjes in de keuken maar niet op orde krijgen.

Oorzaken kunnen overbezetting of oningevulde vacatures zijn. Overzicht op de kosten kwijt zijn of een gebrek aan actieve inkoop. Wellicht is er altijd gedoe met de nieuwe kaart, is er ergernis over het gebrek aan originaliteit van gerechten. Misschien wilt u van uw restaurant een keten maken?

Wat uw keuken gerelateerde problemen ook zijn…. Wij pakken ze aan!

De brigade

Cutting Edge is een initiatief van een aantal ervaren koks en managers die oplossingen bedacht hebben voor een groot aantal problemen waar veel keukens in de horeca, catering en retail tegen aanlopen. Onze brigade bestaat uit echte aanpakkers met veel parate kennis en een enorme staat van dienst.

Cutting Edge Smart Horecamanagement - Patrick Kelder

Patrick Kelder

Creatief directeur

Cutting Edge Smart Horecamanagement - Eric Miete

Eric Miete

Marketing & Innovatie

Vul je gegevens en je vraag in

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.