.
Cutting Edge bedient ondernemers van horeca- en cateringbedrijven die eenvoudig gezegd hun zaakjes in de keuken maar niet op orde krijgen.
Oorzaken kunnen overbezetting of oningevulde vacatures zijn. Overzicht op de kosten kwijt zijn of een gebrek aan actieve inkoop. Wellicht is er altijd gedoe met de nieuwe kaart, is er ergernis over het gebrek aan originaliteit van gerechten. Misschien wilt u van uw restaurant een keten maken?
Wat uw keuken gerelateerde problemen ook zijn…. Wij pakken ze aan!
Cutting Edge is een initiatief van een aantal ervaren koks en managers die oplossingen bedacht hebben voor een groot aantal problemen waar veel keukens in de horeca, catering en retail tegen aanlopen. Onze brigade bestaat uit echte aanpakkers met veel parate kennis en een enorme staat van dienst.
Patrick Kelder
patrick@cesh.nl
+31 (0)6 41 558 801
Eric Miete
eric@cesh.nl
+31 (0)6 10 312 576
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.