Cutting Edge heeft grote kennis van receptuur, bereiding en de markt. Wij stellen ons altijd de vraag of gerechten beter, slimmer en lekkerder kunnen. Klopt de kaart bij uw restaurant-formule en kunnen we de gerechten slimmer opmaken. Zo helpen we de kwaliteit en de marge op uw menukaart vergroten.
Een menu-kaart moet passen bij de formule van een restaurant. Natuurlijk moet er altijd kwaliteit worden geleverd en wil je de verwachtingen van je gast overtreffen. Cutting Edge begrijpt dit als geen ander en stelt culinair voortreffelijke menu-kaarten samen voor elke gelegenheid.
Receptuur
Met verschillende ingrediënten klaar maken kun je dezelfde smaakbeleving bereiken voor hetzelfde gerecht. Met die kennis kun je ingrediënten door de seizoenen heen aanpassen en zo de kosten van het gerecht drukken, zonder dat dat iets afdoet aan de kwaliteit.
Receptuur
Met verschillende ingrediënten klaar maken kun je dezelfde smaakbeleving bereiken voor hetzelfde gerecht. Met die kennis kun je ingrediënten door de seizoenen heen aanpassen en zo de kosten van het gerecht drukken, zonder dat dat iets afdoet aan de kwaliteit.
Bereiding
In het verlengde van de receptuur kan ook in bereiding winst worden geboekt in tijd en inspanning. Of juist op de kwaliteit of zelfs op de beleving van het gerecht. Zo deinzen wij niet terug om een gerecht op de hand van de gast te laten bereiden!