Carlton Ambassador Hotel

Cutting Edge biedt het Carlton zekerheid in lastige tijden.

Met Corona en de krapte op de arbeidsmarkt was het voor het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag lastig om én continuiteit én kwaliteit van hun restaurant Sophia te waarborgen. Fijn als je dan in lastige tijden op de professionaliteit en betrokkenheid van Cutting Edge kunt rekenen.

Het Carlton Ambassador Hotel heeft eigenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat uit zich in de locatie, de inrichting, het personeel én in de keuken. “We willen goede ambachtelijke gerechten serveren die passen bij een 4-sterrenhotel,” verteld algemeen manager Brecht Veenman.

Op 8 november 2021 is Bram van Kampen, assistent project mananger bij Cutting Edge, begonnen in het Carlton Ambassador hotel in Den Haag. “Een prachtige locatie met een high-end à la carte menu. Ik werk ook op andere locaties van Carlton. Geeneen van de à la carte menu’s is hetzelfde.”

In het najaar van 2021 stond Brecht voor een personele uitdaging om de kwaliteit en eigenheid te waarborgen. “Ik had handjes aan de kachel nodig. Patrick Kelder en zijn mannen van Cutting Edge hadden hun waarde al eerder bewezen bij andere Carlton vestigingen dus dat voelde vertrouwd.”

Cutting Edge leverde een Chef de Partie. “Het fijne aan de koks van Cutting Edge is dat ze van hoog niveau zijn. Ze hebben weinig training of inwerktijd nodig en nemen verantwoordelijkheid,” verteld Brecht. “Tijdens de lockdowns hadden we even geen chef. Bram van Cutting Edge kon toen ook wat van de coördinerende taken op zich nemen en hield de keuken draaiende voor onze gasten.”

Bram zorgde vol overgave dat de keuken de service bleef bieden die werd verwacht. “We hadden met zijn drieën 14 diensten te verdelen: 7 ontbijtdiensten en 7 lunch/diner diensten. Het betekende dat we continu alleen in de keuken stonden. Dan is het wel heel fijn dat je kunt terugvallen op het team van Cutting Edge, die je van buitenaf met raad en daad kunnen helpen.”

"Dan is het wel heel fijn dat je kunt terugvallen op het team van Cutting Edge, die je van buitenaf met raad en daad kunnen helpen."

Brecht is enthousiast over de samenwerking: “Als het nodig is staan de mannen van Cutting Edge er. Ze zijn betrokken, denken mee en nemen initiatief, maar schakelen net zo makkelijk weer terug om alleen de uitvoering op zich te nemen. Ik kan me soms voorstellen dat dat lastig is voor die jongens. Dan moet je de nieuwe chef de ruimte geven en dan maar even je bek houden en doen wat er gevraagd wordt, om het oneerbiedig te zeggen.”

Bram voelt dat zijn werk gewaardeerd wordt: “Brecht heeft een duidelijke visie, waar ik me in kan vinden en laat zien dat hij betrokken is. Niet alleen in het reilen en zeilen in de keuken, maar ook in mij als persoon. Ik kan me vol overgave op mijn werk storten en probeer ervoor te zorgen dat de keuken goed draait. Ik wil dat een nieuwe chef in een warm bad stapt als hij of zij aan boord komt. Op dit moment is het fijn dat ik zo kan werken en dat als ik naar huis ga, ik mijn werk niet mee naar huis hoef te nemen.”

Ook bij het Carlton merken ze dat de hele arbeidsmarkt, en die van de Horeca in het bijzonder, extreem lastig is op dit moment. Zeker als je al helemaal geen concessies wilt doen aan kwaliteit. De Carlton groep weet dat het met Cutting Edge een betrokken vangnet heeft. “Dat geeft ons ook nu de zekerheid dat we onze kernwaarden, kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen,” besluit Brecht.

Deel dit bericht

 

>

 

Over het Carlton Ambassador Hotel:

In het Carlton Ambassador Hotel bevindt zich restaurant Sophia. Een fijne plek waar het van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunt genieten van culinaire lekkernijen met een moderne Franse twist, mooie wijnen, frisse cocktails en dat met uitzicht op de sfeervolle Sophialaan en Zeestraat.

Weten wat Cutting Edge voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel: 06 41 558 801

Lees ook onze andere cases:

VOVO Den Haag Botanica

VOCO Den Haag

“Patrick is heel goed gaan luisteren. Wat wil het team, wat wil het individu, en wat hebben onze mensen nodig?”

Daan Verheul
Operational Leader

Mama's Maaltijden

Mama’s Maaltijden

“We zijn ontzettend trots. Sinds juni dit jaar zijn we live en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle winkels waar we inmiddels liggen.”

Serdar Tolenaar
Oprichter Mama’s Maaltijden

Carlton Square Hotel Haarlemklein

Carlton Square Hotel

“Cutting Edge zette de keuken direct op scherp en keek naar de lange termijn. Ze dragen kennis over waarmee we verder kunnen.”

Paul Buys
General manager

Queens no.9 Gast is Koning referentiecase Cutting Edge

Queens NO.9

“Ik kende Eric van Cutting Edge al en samen met Patrick vormen zij het motorblok van onze keuken. Het zijn echt toppertjes.”

Frank Heijneman
Hospitality deskundige

Tons Muziekcafe referentiecase Cutting Edge

Tons Muziekcafé

“Door het sparren met Cutting Edge zijn onze koks creatiever en met een kritischer oog voor prijs en kwaliteit gaan koken.”

Ton Voets
Horecaondernemer

Brasserie De Eeuwige Jachtvelden Den Haag

De Eeuwige Jachtvelden

“De sfeer is weer goed en het plezier is weer terug. Dat was echt hard nodig en ik ben heel blij dat er nu een relaxte werksfeer is.”

Karim Cloos
Horecaondernemer