Mama’s Maaltijden

Receptuur Mama’s Maaltijden valt in de smaak én in de prijzen

Mama's Maaltijden

Vorig jaar was Cutting Edge nauw betrokken bij de ontwikkeling en de introductie van het culinaire kant-en-klaarmaaltijden van Mama’s Maaltijden. De opdracht was simpel… en uitdagend: “We willen die 9 in het bakje krijgen en daarbij geen concessies doen.” En dat is volgens Onderzoeksbureau Nielsen en haar testpanel van ruim 600 consumenten gelukt.

De maaltijden van Mama’s Maaltijden zijn uitgeroepen tot beste retail innovatie in de categorie convenience. En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Vooral omdat het om een écht objectieve waardering gaat. “Geen stemmen werven, maar ouderwets en onafhankelijk kijken, ruiken en proeven van maaltijden… gewoon, zoals ’t hoort.” Aldus Serdar Tolenaar (Plus Hillegom) die samen met Michiel Vijverberg (gategroup) en Rick Hageman (SPAR, Alkmaar en Midwoud) Mama’s Maaltijden oprichtte.

Vliegende start

Doordat alle reisbewegingen wereldwijd werden beperkt door Covid werd luchtvaart-cateraar gategroup geconfronteerd met een enorm capaciteitsoverschot. Michiel Vijverberg schakelde in februari 2021 snel en ging samen met Tolenaar en Hageman aan de slag.

"Cutting Edge heeft de uitdaging slim, ondernemend en met smaak opgepakt en leverde al snel vijftien goed geconstrueerde recepten op."

“Hoewel het voor de hand lag om met onze eigen mensen aan de slag te gaan, was het voor mij duidelijk dat we dit met een klein en ondernemend team moesten opstarten om het snel van de grond te krijgen. Het was voor ons allemaal nieuw. Een niet te onderschatten uitdaging. Cutting Edge heeft de uitdaging slim, ondernemend en met smaak opgepakt en leverde al snel vijftien goed geconstrueerde recepten op.” vertelde Michiel ons eerder. Zo konden er in juni al 1.000 maaltijden per week worden geleverd aan 40 supermarkten. Inmiddels is dat ruim vertienvoudigd! En het blijft groeien… Ook buiten Nederland.

“We zijn ontzettend trots op elkaar en al onze partners. Sinds juni dit jaar zijn we live en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle winkels waar we inmiddels liggen.” Glundert Serdar. En terecht. Dit is van alle betrokkenen een enorme prestatie! We zijn blij met de waardering

Deel dit bericht

 

>

 

Over Mama’s Maaltijden:

Geen zin of tijd om te koken, maar toch een verse maaltijd op je bord. Daar richt startup Mama’s Maaltijden zich op. Vanuit een eigen behoefte zijn de drie ‘papa’s’, zoals ze zichzelf noemen, hun bedrijf begonnen. Na een zoektocht van een jaar vonden ze in gategroup en Cutting Edge de juiste partners om deze ambitie niet alleen in hun eigen supermarkt, maar voor alle supermarkten van Nederland en daarbuiten waar te maken.

Weten wat Cutting Edge voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel: 06 41 558 801

Lees ook onze andere cases:

Carlton Ambassador Hotel

Carlton Ambassador Hotel

“Patrick Kelder en zijn mannen van Cutting Edge hadden hun waarde al eerder bewezen bij andere Carlton vestigingen dus dat voelde vertrouwd.”

Brecht Veenman
Algemeen Manager

VOVO Den Haag Botanica

VOCO Den Haag

“Patrick is heel goed gaan luisteren. Wat wil het team, wat wil het individu, en wat hebben onze mensen nodig?”

Daan Verheul
Operational Leader

Carlton Square Hotel Haarlemklein

Carlton Square Hotel

“Cutting Edge zette de keuken direct op scherp en keek naar de lange termijn. Ze dragen kennis over waarmee we verder kunnen.”

Paul Buys
General manager

Queens no.9 Gast is Koning referentiecase Cutting Edge

Queens NO.9

“Ik kende Eric van Cutting Edge al en samen met Patrick vormen zij het motorblok van onze keuken. Het zijn echt toppertjes.”

Frank Heijneman
Hospitality deskundige

Tons Muziekcafe referentiecase Cutting Edge

Tons Muziekcafé

“Door het sparren met Cutting Edge zijn onze koks creatiever en met een kritischer oog voor prijs en kwaliteit gaan koken.”

Ton Voets
Horecaondernemer

Brasserie De Eeuwige Jachtvelden Den Haag

De Eeuwige Jachtvelden

“De sfeer is weer goed en het plezier is weer terug. Dat was echt hard nodig en ik ben heel blij dat er nu een relaxte werksfeer is.”

Karim Cloos
Horecaondernemer