Queens NO.9

Werken aan de ultieme horeca-beleving

Queens no.9 Gast is Koning referentiecase Cutting Edge

Voor Hospitality deskundige Frank Heijneman draait alles binnen de horeca om één persoon. De Gast. Al veertien jaar helpt Frank met zijn team van Gast is Koning andere horecaondernemers juist daar scherp op te zijn. “Het gaat om details! Een gast mag jou niet zien drinken, een glas aan de bovenzijde vast zien houden of met een vuilniszak zien lopen. Dat doet afbreuk aan de beleving. En niet glimlachen? Dan heb je echt een probleem.”

Queens NO.9

Met mystery guests, eigen feedback-software en opleidingen beoordeelt en begeleidt Gast is Koning door heel Nederland horecazaken en hun personeel. Daarin is het toonaangevend en de grootste in Nederland. Maar als liefhebber miste Frank een eigen plek. “We kunnen overal wel wat van vinden, maar het is ook goed om je eigen handen vuil te maken. Ik wilde zelf aan de slag met hoe ik de gastbeleving nog verder kan boosten. Lef tonen! Hoe bereid je een tafel? Wat doet muziek? Hoe tof is het om een gerecht op de hand van de gast te bereiden?”

“Ik wilde zelf aan de slag met hoe ik de gastbeleving nog verder kan boosten. Lef tonen!”

Queens no.9 Gast is Koning referentiecase Cutting Edge

Frank kocht een pand ergens – het mysterie van de locatie is onderdeel van de beleving – in het Westland en bouwde het om tot eventlocatie met alle denkbare horecafaciliteiten. “Daar organiseren we onder de naam Queens NO.9 exclusieve dinershows, uitsluitend voor ondernemers. Op een avond kunnen we 40 à 50 mensen bedienen. We bieden ze een strak geregisseerde show met top-entertainers en een geweldige gastronomische beleving. We hadden laatst dertig top-ondernemers uit de regio. Stuk voor stuk kritische mensen, maar we kregen achteraf alleen maar enthousiaste reacties. Ze waren flabbergasted!”

Samenwerking met Cutting Edge

Frank heeft hiermee de ideale proeftuin: “We werken van event naar event, bedienen veeleisende klanten met een geweldig team. Geweldige artiesten, fantastische gastvrouwen en -heren en natuurlijk een voortreffelijke culinaire beleving. Ik kende Eric van Cutting Edge al en samen met Patrick vormen zij het motorblok van onze keuken. Het zijn echt toppertjes.”

“Voor ons is de samenwerking met Queens NO.9 onderdeel van het partnership dat we met Gast is Koning hebben. Gast is Koning focust zich vooral op de prestaties van de zwarte brigade aan de voorkant. Cutting Edge doet dat nadrukkelijk bij de witte brigade in de keuken”, aldus Patrick Kelder, creatief directeur van Cutting Edge. “Voor ons is het een geweldige plek om te experimenteren en te leren.” Hoewel er een keuken is waar menig restaurant jaloers op zou zijn, kan er niet met voorraden worden gewerkt. Bovendien volgt zo’n avond een strak tijdsschema, waarbij entertainment en de gerechten elkaar in rap tempo opvolgen. Daarom worden alle gerechten op de dag zelf voorbereid in de keuken Cutting Edge. Zo kunnen de gerechten in ter plekke in hoog tempo worden af gedresseerd.

“Als tijdens een mooi optreden zo’n prachtig en precies op het juiste moment geserveerd gerechtje dan grandioos smaakt, worden alle zintuigen van de gast verwend. Dat is die beleving die ik zoek.”

“De mannen van Cutting Edge hebben het goed begrepen. De mise en place is eigenlijk al gedaan als ze onze keuken binnenkomen en gerechten die een langere bereidingstijd nodig hebben zijn al klaar.” De voorbereiding op locatie beperkt zich zo tot het klaarleggen van de gerechten om ze op het juiste moment af te dresseren. “De focus ligt dan helemaal op timing en presentatie. Als tijdens een mooi optreden zo’n prachtig en precies op het juiste moment geserveerd gerechtje dan grandioos smaakt, worden alle zintuigen van de gast verwend. Dat is die beleving die ik zoek.”

Video afspelen over Queens no.9 Gast is Koning referentiecase Cutting Edge

Deel dit bericht

 

>

 

Over Queens NO.9:

Een exclusieve eventlocatie voor het organiseren van diverse netwerkborrels, zakelijke diners en high end fuifjes waar je je waant in luxe met een edgy randje.

Toegang tot Queens NO.9 is alleen op uitnodiging, maar wanneer je binnen bent kun je een bijzonder welkom verwachten: een high class VIP treatment. 

Weten wat Cutting Edge voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel: 06 41 558 801

Lees ook onze andere cases:

Carlton Ambassador Hotel

Carlton Ambassador Hotel

“Patrick Kelder en zijn mannen van Cutting Edge hadden hun waarde al eerder bewezen bij andere Carlton vestigingen dus dat voelde vertrouwd.”

Brecht Veenman
Algemeen Manager

VOVO Den Haag Botanica

VOCO Den Haag

“Patrick is heel goed gaan luisteren. Wat wil het team, wat wil het individu, en wat hebben onze mensen nodig?”

Daan Verheul
Operational Leader

Mama's Maaltijden

Mama’s Maaltijden

“We zijn ontzettend trots. Sinds juni dit jaar zijn we live en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle winkels waar we inmiddels liggen.”

Serdar Tolenaar
Oprichter Mama’s Maaltijden

Carlton Square Hotel Haarlemklein

Carlton Square Hotel

“Cutting Edge zette de keuken direct op scherp en keek naar de lange termijn. Ze dragen kennis over waarmee we verder kunnen.”

Paul Buys
General manager